Klik, klik – i love it

Venter en vis grå nederdel, som forhåbentlig ankommer i morgen fra Net-a-porter. Og hvordan fordriver man ventetid bedst? Ved at læse blogs eller surfe efter gode tilbud 🙂

I den forbindelse vil jeg bare fortælle at det lækre, fair trade, organic cotton, t-shirtmærke “A  Question of” har sat en del t-shirts ned til halv pris….. som så er 24€ og når der samtidig er fri fragt – er det jo ikke til at lade være… så denne her … is heading my way (og med det overlever jeg nok ventetiden til i morgen)

På outfit-fronten har jeg fundet en gammel sag frem, som jeg ikke har brugt i lang tid…. en transparent, mørkeblå skjorte med sløjfe i halsen og fine manchetter ved ærmerne.

I får også lige et billede af sløjfen som af behagelighedsgrunde ikke kan ses på billedet ovenover (der er dælens koldt…. uden tørklæde) og se venligst bort fra den ligblege hals, for i virkeligheden er jeg selvfølgelig lækker nøddebrun hele året…. not!!!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Jeg ønsker mig, today og tagget . Bogmærk permalinket.

2 svar til Klik, klik – i love it

  1. Beam siger:

    Uh, tak for tippet! Ønskede mig noget derfra til jul, men fik det ikke. Skal lige lure om det er billigere end i byen, hvor jeg så deres tøj.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s