run out…

Håber I alle har haft en vidunderlig juleaften og nogle hyggelige juledage!

I min familie er vi så heldige, at vi har fødselsdag her 2. juledag, så vi plejer altid bare at holde en totalt afslappet 1. juledag, for så at være på igen 2. juledag. Så denne morgen var bordet dækket og klar til morgenhygge – Manden blev vældig begavet, som i kan se.

 

Her i eftermiddag har vi så hygget med kaffe og lagkage – mums.

Ang. Run out…

Måske fordi jeg de sidste dag virkelig har nydt en del lækker julemad men også fordi jeg jo rent faktisk har valgt at kalde min blog: walk-in run-out fik jeg bare rigtig meget lyst til at tage en lille løbetur i dag. Det er ikke fordi jeg har holdt en egentlig pause fra at løbe, der er bare gået længere tid imellem at jeg er kommet afsted. Efter at have gennemført et halvmarathon, hvor det bare er strengt nødvendigt at komme afsted 3-4 gange i ugen har jeg bare trængt til at hyggeløbe, lige når jeg havde lyst (og det var vist egentlig ikke så tit)

Men nu er jeg altså back in business…. jeg kan mærke det – og det er jo bare skønt.

4 km med 5.40 i gennemsnit (godt tilfreds, set i forhold til at det er første gang i lang tid jeg tager tid)

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i løb, today. Bogmærk permalinket.

5 svar til run out…

  1. Tillykke med manden! 🙂 Angående løb kan jeg godt forstå, du trænger til at komme i gang igen. Oven på de seneste dages kalorie-orgie skal jeg helt sikkert også i loop i morgen, så jeg kan nå mine tre ugentlige “seancer”!

  2. Nanna siger:

    Det er simpelthen så sejt at du har løbet et halvmaraton. Jeg skal løbe mit første af slagsen til juni, og håber virkelig at jeg kan gennemføre det!

    • walkinrunout siger:

      Du kan bare glæde dig – det er så fedt… håber også jeg skal løbe igen i foråret, men Lillebælt Halvmarathon, som jeg løb sidste år, er på en dato jeg ikke kan 😦 Men der er jo efterhånden nok at vælge imellem. Any way – pøj pøj med træningen… som jo er det vigtigste, for at det bliver en god oplevelse 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s