Versage for H&M? skal … skal ikke?

Så er det i morgen det går løs for H&M – men når man nu som jeg, ikke lige bor ved siden af én af de få danske H&Mbutikker der rent faktisk får kollektionen, er det jo en overvejelse der skal gøres…. om man orker at købe noget… eller sagt på en anden måde…. køre til en anden by, stå i kø for at komme ind og kæmpe om tøjstykkerne derinde…

Jeg kan generelt godt lide H&M til basistøj og synes også det er et fint koncept at få en gæstedesigner på banen, men det er bare blevet lidt for meget…. På mig virker det til, at de selv hyper det…. mere end det egentlig er værd – og dermed ikke sagt at jeg ikke har købt noget fra disse H&M/designer kollektioner… Jeg købte da en t-shirt fra Karl Lagerfelt (før verden gik af lave og man kunne købe kollektionerne i mange flere butikker) og jeg fik mig da også en skøn blå top og et par bukser fra Stella…. og for at det ikke skal være løgn købte jeg da også både bælter og en taske fra Jimmy Choo (bedste H&M/gæstedesignerkøb jeg har gjort mig).

Måske skal jeg et smut forbi nettet i morgen…. hvis jeg får tid – hvad med jer?

Outfittet i dag, der i hvert fald slet ikke går i retning af glamour og Versage, var praktisk og en slags hyggeligt (skulle køre to timer hver vej, for at være til møde i to timer= kræver comfy tøj og en god lydbog)

Oliver Cramer trøje, H&M Jeans og bælte, By Malene Birger tørklæde og Forrest & Bob halskæde

 

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i today og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s